Quantcast

Výměna karet s bonusem prodloužena naposledy

| redakce | tisk

Provozovatelé satelitní platformy Skylink prodlužuje akci Karta Skylink VÝMĚNA s bonusem do 7. 8. 2011. Většina zákazníků Skylinku vlastní přístupovou kartu, která je po technické stránce typu CryptoWorks.

Vzhledem k tomu, že v roce 2012 skončí technická podpora ze strany dodavatele tohoto systému, je potřeba staré karty CryptoWorks postupně vyměnit za nové karty Irdeto (Irdeto ICE).

Výměna se týká karet CryptoWorks se sériovým číslem začínajícím 0000285..., 03436... a 01976....

V současném období jsou výměny karet podpořeny speciální akcí „Karta Skylink VÝMĚNA s bonusem“. Částku, kterou zákazník za kartu VÝMĚNA zaplatí (600,- Kč / 24,- eur), získá od Skylinku zpět v plné výši formou bonusu pro objednání placených programových balíčků z nabídky Skylinku dle vlastního výběru. Bonus je do kreditu zákaznického účtu přidělen v okamžiku registrace karty Výměna.

Tato mimořádně výhodná akce Skylinku v nejbližších dnech skončí. Pro její využití je potřeba registrovat novou kartu Výměna nejpozději 7. 8. 2011. Karty registrované po tomto datu již bonus pro objednání placených balíčků nezískají.

ČTĚTE TAKÉ:

Karta Skylink Výměna nefunguje v některých přijímačích





Reklama




Vybrané články