Quantcast

Fashion TV s novým pořadem Fashion Lifestyle

| redakce | tisk

Česko-slovenská verze francouzského módního kanálu Fashion TV přichází v těchto dnech s dalším, v pořadí již pátým pořadem vlastní produkce. Nový pořad se jmenuje Fashion Lifestyle a bude divákům přinášet chuťovky ze světa skutečného luxusu.

Relace se zaměří na reportáže z nejluxusnějších hotelů, restaurací, obchodních domů a destinací. Nebudou chybět ani luxusní auta či jiné drahé hračky pro dospělé. Tváří relace bude finalista první série československé SuperStar Ben Christovao. Premiéra pořadu je již dnes večer.

V první epizodě relace Fashion Lifestyle se diváci podívají do nejluxusnějšího hotelu v Karlových Varech - Savoy Westend, představí podzimní kolekce v Domě módy ALIZÉ, vychutnají si multibrandový butik na Pařížské ulici v Praze Simple Concept Store.

Nová relace Fashion Lifestyle bude - stejně jako jiné tituly Fahion TV CZ/SK - trvat cca 30 minut. Premiéra je dnes 16.8.2011 v 19:00 hodin. Reprízy jsou vysílány od zítra v pravidelných intervalech - vždy ve 12:00, 14:00, 19:00 a 2:00 hodině.





Reklama




Vybrané články