Quantcast

Turecký kanál Sports TV zůstane zřejmě FTA

| redakce | tisk

Turecká televizní stanice Sports TV, která již několik měsíců vysílá FTA na satelitu Türksat 3A (42°E), spustila paralelní přenos svého programu na satelitu Türksat 2A (42°E). I na novém kmitočtu není signál kódován.

Na družici Türksat 3A (freq. 11,012 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK) vysílá z kapacity turecké pay-tv služby D-Smart. Její multiplex je ale určen především pro přenos placených programů.

Vysílání na nových parametrech probíhá z transpondéru určeného pro FTA programy, což může svědčit o tom, že volné vysílání Sports TV bude pokračovat. Ještě před několika měsíci byl program Sports TV kódován systémem NDS Videoguard a dostupný výhradně pro abonenty D-Smart.

technické parametry:

• Türksat 2A (42°E), freq. 11,957 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, ID: SPORTS TV, FTA

Sports TV nabízí mnoho emocí v různých sportech jako je fotbal, volejbal, basketbal, tenis, rugby, automobilové závody a koňské dostihy. Kanál vlastní řadu sportovních práv - mj. na Rugby World Cup 2011. V programu stanice jsou také informační pořady a publicistika týkající se nejvýznamnějších událostí v Turecku a světovém sportu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články