Quantcast

Trikolor TV zařadil 4 programy VGTRK

| redakce | tisk

28. září 2011 se na ruské satelitní platformě Trikolor TV objevily čtyři programy ruské veřejnoprávní VGTRK - Sarafan, Strana TV, Nauka 2.0 a Sport 2. Všechny stanice byly zařazeny do balíčku Super Optimum.

Všechny stanice se vysílají na DVB-S2 kapacitě v systému podmíněného přístupu DRE Crypt.

Sarafan je kanál pro celou rodinu. Přináší dobrou náladu, zdravý humor a světlé barvy. V rámci programu najde divák nejlepší kabaretní vystoupení, ruskou hudbu a ruské seriály. Stanice vysílá také FTA přes satelitní systém Hot Bird (13°E).

Strana je stanice, která produkuje a vysílá televizní pořady o Rusku a pro Rusko. Stanice také propaguje mladé talentované režiséry, herce a hudebníky. Pouze na stanici Strana je možné sledovat debuty mladých filmařů, studentské krátkometrážní filmy a videoklipy začínajících interpretů.

Nauka 2.0 je vzdělávací kanál, který přináší mnoho zajímavých informací z mnoha vědních oborů jako je astronomie, lékařství, technika, historie a velké objevy. Základem programové nabídky jsou pořady vlastní produkce.

Sport 2 je unikátní sportovní kanál s atraktivní nabídkou pořadů pro všechny věkové kategorie. Sport 2 přináší mnoho sportovních emocí v takových disciplínách jako je fotbal, volejbal, basketbal, biatlon, duatlon, moderní pětiboj, skoky na lyžích, curling a další.

technické parametry:

Eutelsat W4 (36°E), freq. 11,727 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA DRE Crypt

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články