Quantcast

NOVA Sport slaví 3. výročí a divákům naděluje NHL

| redakce | tisk

Jaromír Jágr se úspěšně vrátil do NHL a na obrazovkách NOVA Sport jeho skvělé výkony v nejslavnější hokejové lize nebudou chybět! V sobotu 15. října zahajuje NOVA Sport sezónu NHL přímým přenosem utkání Philadelphia-Los Angeles!

Dlouhé vyjednávání nakonec přineslo úspěch a i další ročník severoamerické National Hockey League budeme moci sledovat až do jejího vyvrcholení v podobě bojů o Stanley Cup na kanálu NOVA Sport. V jubilejní desáté sezóně (včetně vysílání na Galaxii sport), kterou NOVA Sport odvysílá, navíc nabídne dosud nejvyšší počet přímých přenosů - každý týden pět zápasů. Přímé přenosy se objeví také na portálu VOYO.cz a vybraná utkání rovněž v hlavním programu TV Nova. Diváci NOVA Sport se tak dočkají své oblíbené soutěže v době, kdy NOVA Sport slaví ve skupině Nova Group 3. narozeniny.

Jsem velmi rád, že složitá vyjednávání nakonec dospěla do úspěšného konce a můžeme opět divákům nabídnout NHL. Pro náš placený kanál je NHL historickou součástí a těší mě, že ani po deseti letech nezmizí z obrazovek. Letošní sezóna bude navíc pro diváky extra hokejová, protože kromě NHL vysíláme velké množství přenosů KHL a domácí hokejové Tipsport Extraligy,“ uvedl ředitel sekce NOVA Sport Marek Kindernay.

NHL bude z českého pohledu hodně zajímavá - po tříleté omské anabázi se vrací Jaromír Jágr. Nejproduktivnější Evropan v historii soutěže má na kontě 1601 bodů, k nimž bude další přidávat v dresu Philadelphie Flyers. Volbou svého čtvrtého klubu v lize Jágr překvapil. Skeptické zámořské experty zase omráčil formou v přípravných střetnutích, v základní části by tak mohl ještě dokázat i ve svých skoro čtyřiceti letech velké věci.

I další zajímavé české příběhy bude psát nejslavnější hokejová liga na světě. Poprvé v historii bude branku jednoho klubu hájit česká dvojice. Zkušený Tomáš Vokoun a mladík Michal Neuvirth mají za úkol konečně dotáhnout Washington dál než jen do druhého kola Stanley Cupu. Právě u Capitals získal novou smlouvu Roman Hamrlík a brzy se stane Čechem, který odehrál v NHL nejvíc zápasů. Ostře sledován bude také David Krejčí v dresu obhájce Stanley Cupu z Bostonu nebo po přestupu do Caroliny další úřadující šampión Tomáš Kaberle. Uvidíme, jestli přesun z Minnesoty do San Jose prospěje Martinu Havlátovi nebo jak se Ondřej Pavelec zabydlí s celým týmem ve Winnipegu. Snad se konečně prosadí Aleš Hemský a další zlepšení v kariéře ukáží mladíci Jakub Voráček a Michael Frolík.

Celá Severní Amerika je zvědavá, zda a jestli vůbec se vrátí po otřesu mozku ze začátku roku největší hvězda NHL a kapitán Pittsburghu Sidney Crosby. Hned od začátku sezóny to nebude. A s napětím rovněž očekává, jak si u Rangers povede nejlépe placený hokejista světa Brad Richards.

Odpovědi na zmíněné otázky, a nejen na ně, dostanete v příštích měsících také na obrazovkách NOVA Sport. Příjemné hokejové zážitky!

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články