Quantcast

36E: Ruská stanice Man TV přechází na FTA vysílání

| redakce | tisk

2. prosince 2011 se na satelitu Eutelsat W7 (36°E) objevilo v rámci nekódované ruské platformy Scene nový test pod názvem Man TV. Na této pozici bude v nejbližší době zahájeno pravidelné vysílání stanice Man TV.

MAN TV je ruský kanál určený pro muže. Divákům přináší zábavné pořady. 1.12.2011 byla tato stanice vyřazena z nabídky placené televize NTV Plus z důvodu změny formy distribuce - stanice bude nově poskytována jako neplacený program, takže bude dostupná nejenom abonentům NTV Plus ale i divákům Trikolor TV a všem divákům s příjmem FTA stanic.

Stanice odstartovala 30.9.2010. Provozovatelem stanice je společnost Gameland. Programová nabídka stanice je složena z pořadů pro muže - krásné ženy a rychlá auta. Hlavním cílem stanice je poskytnout divákům únik od každodenního stresu a nabídnout jim nejzajímavější, provokativní a dokonce i trochu zábavné pořady.

technické parametry:

• Eutelsat W7 (36°E), freq. 12,054 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Připomeňme, že před několika dny se platforma Scene rozšířila také o teleshoppingový kanál Mall TV. Vysílá se z jiného transpondéru operátora (freq. 12,015 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články