Quantcast

Sport1 připravil na sobotu speciál Den s El Clásico

| redakce | tisk

Nejlepší fotbalové kluby světa opět změří síly ve španělské lize a diváci Sport1 budou exkluzivně u toho! Real Madrid už v sobotu 10. prosince přivítá na svém hřišti hráče FC Barcelony v dalším duelu snů jménem El Clásico a televize Sport1 při té příležitosti připravila speciální večer pro milovníky hravého a útočného fotbalu za účasti největších hvězd.

Ve 20.15 hodin uvede film El Clásico, který zavede diváky do zákulisí příprav obou španělských velkoklubů před jarním utkáním. Ve 22.00 hodin odvysílá Sport1 přímý přenos z madridského stadionu Santiago Bernabeu, o český komentář se postará zkušené a oblíbené duo ve složení Milan Štěrba a Miroslav Jíra. Placenou kabelovou a satelitní televizi Sport1 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Letos se oba velkokluby v rámci všech soutěží proti sobě postavily už šestkrát. Jazýček vah se přiklání na stranu Barcelony, protože Katalánci vyhráli dvakrát, zatímco španělská metropole má na svém kontě pouze jedno vítězství, a celkem třikrát odcházela obě mužstva do šaten s nerozhodným skóre.

Tyto dva „zázračné“ španělské týmy stojí pochopitelně v čele prvoligové tabulky. Barca zažila od hráčů Getafe překvapivý debakl, který přetrhl hvězdnou sérii 27 utkání absolvovaných Katalánci bez porážky, ovšem od té doby Guardiolova garda opět stále dokazuje, že je v parádní formě. Jejích několik mnohagólových vítězství se dá považovat za dost slibnou přípravu na střetnutí s Mourinhovým mužstvem, které sice odehrálo o jeden zápas méně, ale přesto vede o tři body a v poslední době rovněž potěšilo své fanoušky skvělou útočnou hrou.

Třešinkou na dortu je skutečnost, že prakticky v téže době se spolu utkají i výkvěty házenkářů obou španělských velkoměst, a to pouze o čtyři hodiny dříve než fotbalisté: dosud neporažená Barcelona navštíví házenkáře Atlética Madrid, kteří v domácím mistrovství zatím také ještě nezaváhali. Přímý přenos z první španělské ligy házené mužů startuje na Sport1 v 16.00 hodin.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články