Quantcast

Nova Sport odvysílá zápas Lukáše Konečného o titul mistra světa

| redakce | tisk

NOVA Sport a internetový videoportál Voyo.cz odvysílají exkluzivně přímé přenosy boxerského zápasu o titul profesionálního mistra světa lehké střední váhy organizace WBO: Lukáš Konečný vs. Salim Larbi.

Česká jednička profesionálního boxu Lukáš Konečný má před sebou životní utkání. Po zrušených soubojích se Sergejem Dzinzirukem z Ukrajiny a Rusem Zaurbekem Bajsangurovem o titul profesionálního mistra světa lehké střední váhy organizace WBO se má s Lukášem Konečným ve čtvrtek 5. dubna v ringu v brněnské hale ve Vodově ulici střetnout Francouz Salim Larbi. Tentokrát se ale bude boxovat o prozatímní pás, titul WBO zatím zůstává Bajsangurovi do jeho uzdravení a následné obhajoby.

Český boxer je ve čtvrtečním utkání velkým favoritem, sám také přiznává velkou životní formu. Lukáš Konečný má na svém kontě už 47 výher, z toho 22 KO, v profesionálním ringu od svého debutu v roce 2001 prohrál pouze třikrát. Larbi ve své profesionální kariéře vyhrál 17 zápasů, z toho 4 před časovým limitem, jednou prohrál a jednou remizoval.
Souboj Lukáše Konečného a Salima Larbiho vysílá ve čtvrtek 5. dubna v přímém přenosu od 21:00 hodin Nova Sport a Voyo.cz.

Od 20:00 hodin budou moci příznivci tvrdých soubojů na Voyo.cz sledovat také utkání ženského boxu, ve kterém bude dosud neporažená německá boxerka Christina Hammer obhajovat mistrovské pásy WBO a WBF ve střední váze, soupeřkou jí bude Queen Tshabalala z Jihoafrické republiky.
Spolukomentovat bude úspěšný profesionální boxer Ondřej Pála.

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články