Quantcast

LOH 2012: 3D obsahy Eurosportu na stanici Sky 3D

| redakce | tisk

Panevropský sportovní kanál Eurosport chce vysílat přenosy z letních olympijských her z Londýna ve trojrozměrném obrazu (3DTV). Přístup k 3D obsahu budou mít přístup abonenti britské platformy Sky, kteří využívají nabídku Sky HD a vlastní 3D televizory.

V plánu je vysílání více než 100 hodin 3D obsahu. Relace ve trojrozměrném obrazu uvidí abonenti Sky HD na programové pozici Sky 3D.

Kanál Sky 3D využívá více než 250 tisíc domácností a tisíce hospod. Nicméně po době konání her Sky UK otevře kanál Sky 3D všem abonentům Sky HD, což představuje více než 4 miliony domácností.

Kanál bude vysílat 3D obsah každý den. Bude to mix kolem 8 hodin přímých přenosů s dalšími 4 hodinami záznamů. Z akcí na LOH 2012 bude ve 3D vysíláno zahajovací a závěrečný ceremoniál, finále běhu mužů na 100 m a další. Poprvé budou ve 3D vysílány sporty jako gymnastika, plavání, basketbal a kanoistika. Sky nabídne širokou škálu 3D obsahu také ve Sky Anytime - videa na požádání (VOD).

Připomeňme, že vedle 3D obsahu se mohou britské domácnosti těšit na celkem 48 SD a HD olympijských kanálů, které se budou vysílat přes satelit Astra na pozici 28,2°E.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články