Quantcast

Český seriál startuje na televizi JimJam

| redakce | tiskobrázek k článku: Český seriál startuje na televizi JimJam

Od úterý 1. května budou moci předškoláci v desítkách zemí světa sledovat cenami ověnčený seriál Já a moje rodina z produkce české společnosti KM Plus Media v premiérovém vysílání televize JimJam. Mezi diváky nebudou chybět ani tuzemské děti a jejich rodiče, kteří mohou zhlédnout poutavé příběhy mláďat z reálného prostředí každý den v 9.00, 10.35 a 17.15.

V premiérovém seriálu příznivci přírody poznají, jak umí řvát lev, plavat delfín nebo třeba lovit tygr. Dětskýma očima můžete sledovat krásy života zvířat, úžasnou hravost jejich mláďat. Zajímavou, ale současně zábavnou formou se malí diváci JimJamu poučí o užitečných a životně důležitých schopnostech a dovednostech, které zvířata potřebují v každodenním životě.

Český seriál startuje na televizi JimJam
▲ Český seriál startuje na televizi JimJam

První epizoda nás zavede mezi žirafy. Dozvíme se, kde žije, co jí, jak se pohybuje a proč spí jenom dvě hodiny denně. V dalších dílech nás JimJam nechá nahlédnout do života delfínů, šimpanzů, ledních medvědů, lvů, zeber, žab, tygrů a ještě mnoha a mnoha dalších zvířecích rodinek!

Cyklus Já a moje rodina se v celosvětovém vysílání televize JimJam objeví v prestižní společnosti známých postaviček, mezi nimiž nechybí Bořek stavitel, Tomáš a přátelé, Pingu nebo Angelína balerína.

Placená televize JimJam byla založena v roce 2006, dnes ji mohou přes kabel, satelit nebo IPTV sledovat diváci v 50 zemích světa. Vysílá v 11 jazycích včetně češtiny. JimJam patří do portfolia nadnárodní mediální společnosti Chello Zone. V tuzemsku je JimJam v nabídce operátorů Skylink, UPC nebo O2TV, na Slovensku dále v síti Magio.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články