Quantcast

Skylink: Penthouse HD1 u Satellite BG stále jen v testu

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Skylink: Penthouse HD1 u Satellite BG stále jen v testu

Provozovatel bulharské satelitní pay-tv služby Satellite BG zapojil zhruba před měsícem novou virtuální pozici TEST CZ s vysíláním hard erotického kanálu Penthouse HD1. Kanál z frekvence bulharského operátora je dostupný jen na omezeném množství karet a slouží pro testovací účely.

Co bude s touto programovou pozicí TEST CZ? "Je to určeno pro virtuální Penthouse HD1 vysílající od 22:00. Přešli bychom na něj," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group, která provozuje služby Skylink a CS Link .

"Ale urgentně to neřešíme. Spíše šlo o testy," dodává Jaromír Glisník.

Podle jeho vyjádření se v nejbližší době změny neočekávají. "Jakmile budeme komunikovat nějaké změny frekvencí nebo tak něco, spláchli bychom to s tím dohromady. V nejbližších dnech/týdnech nic nečekám," dodal.

Důvodem k testování Penthouse HD1 na pozici TEST CZ u Satellite BG je zejména možnost rozšíření vysílacího času - startem programu již ve 22:00 hodin. V současné době Skylink poskytuje tento erotický program z kapacity Canal Digitaal s časovým rozsahem vysílání od půlnoci do šesté hodiny ranní.

technické parametry:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,207 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články