Quantcast

Canal Digitaal se rozšíří o HBO HD, HBO2 a HBO3

| redakce | tisk

Filmové kanály HBO míří do dalších zemí a platforem. Od 25.9.2012 budou lokalizované verze kanálů HBO, HBO2 a HBO3 dostupné u dalších operátorů v Nizozemí. O několik dní později - od 1.10.2012 budou poskytovány nizozemskou satelitní placenou televizí Canal Digitaal na satelitu Astra 3B (23,5°E).

Balíček HBO skládající se z kanálů HBO HD, HBO2 a HBO3 bude Canal Digitaal poskytovat za 13,95 euro měsíčně (cca 349,-Kč měsíčně).

Licenci na provoz filmových kanálů HBO Netherlands, HBO2 Netherlands a HBO3 Netherlands získala pražská společnost HBO Netherlands Channels s.r.o. Podle licenčních podmínek jde o televizní programy zaměřené na americkou produkci filmů a seriálů s časovým rozsahem vysílání 24 hodiny denně.

Stanice jsou šířeny přes zvláštní přenosové systémy prostřednictvím mezinárodních soukromých pronajímaných okruhů z Budapešti společnosti TeliaSonera International Carrier Hungaria LLC.

Nizozemí nebude zdaleka posledním teritoriem, kde se budou kanály pod značkou HBO vysílat. V plánu je spuštění kanálu HBO ve Skandinávii a Rusku.





Reklama




Vybrané články