Quantcast

Kontinent TV a Telekarta s novými balíčky kanálů

| redakce | tisk

Provozovatel satelitních platforem Kontinent TV a Telekarta, které se vysílají z kapacit satelitů Intelsat 15 a Horizons 2 (85°E), uvedl na trh nové balíčky kanálů - Bezlimitnyj (Unlimited) a Standard.

Balíček Bezlimitnyj na Kontinent TV obsahuje až 100 kanálů různých žánrů, včetně programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Cena balíčku je od 199 rublů měsíčně. Balíček obsahuje všechny programy balíčku Klassičeskij (Classic) a kanály tématických paketů Kontinent TV - nejnelepší ruské a zahraniční značky:

• filmy a seriály od ruských a světových lídrů světového průmyslu: Kinoljuks, Naše Novoe Kino, Syfy Universal, Kinosojuz, Amedia, TV XXI, Komedia

• mužské kanály: Bojcovskij klub, Avtopljus, Exteeme Sports, Comedy TV, Pretz, 2x2, RBC TV

• hobby kanály: Moja Planeta, Nauka 2.0, 24 techno, Kuchnja TV, Galaxy

• hudební kanály: Evropa Plus, 9 Volna, VH1 Classic

• Kanály pro děti: Tiji, Gulli a Detskij Mir

Každý tématický balíček Kontinent TV kromě balíčku Klassičeskij lze objednat i samostatně v ceně 75 až 100 rublů měsíčně ale cenově výhodnější je balíček Bezlimitnyj.

Kontinent TV poskytuje následující programy v HD rozlišení. Sportovní - Sport 1 HD, KHL HD a Outdoor Channel HD, seriálový a filmový kanál SET HD, kanál pro cestovatele Travel Channel HD, zábavní a hudební programy HD Life, Fashion TV HD a Mezzo Live HD a informační kanál Dozdj HD. Všechny HD kanály jsou nyní k dispozici všem abonentům balíčku Klassičeskij bez dodatečných poplatků.

Nový balíček Standard u platformy Telekarta obsahuje více než 45 ruských a zahraničních televizních programů, včetně dvou populárních sportovních HD programů - KHL HD a Sport1 HD. Balíček Standard stojí 880 rublů ročně nebo-li 3 rubly denně.

Balíček Standard kromě HD programů obsahuje také sportovní, dětské, filmové, seriálové, hudební a etnické programy - Sport 1, Disney Channel, Ljubimoe kino, TV3, Amedia, Evropa Plus TV a TNV.

Provozovatel platforem hodlá ještě letos rozšířit balíčky Bezlimitnyj a Standard o další programy.

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články