Quantcast

Vánoční nadílka pořadů na O2 TV

| redakce | tisk

Programová nabídka O2 TV má zdarma do 2. ledna 2013 rozšířenou nabídku o další pořady, filmy, seriály, dokumenty a pohádky pro nejmenší.

"Chtěli jsme našim zákazníkům dopřát více zábavy u obrazovek a dětem zkrátit čekání na Ježíška, proto jsme nachystali extra porci pořadů na O2 TV, ze kterých si vybere každý," uvedl Aleš Veselý, marketingový ředitel segmentu domácností, společnosti Telefónica Czech Republic.

Vánoční programová nabídka je automaticky aktivována všem zákazníkům. Pro její zobrazení je potřeba pouze restartovat set-top-box. Pořady zdarma obsahují programovou skladbu, ve které jsou zastoupeny tituly z jednotlivých kanálů, např. AXN, HBO, Jim Jam, Discovery a mnoho dalších. Sekce "Můj přehled", která se nachází přímo v hlavním menu O2 TV, je nahrazena sekcí s názvem "Nadílka". Na vánoční nadílku bude zákazníky O2 upozorňovat také reklamní spot na O2 TV.

Vánoční nadílka od O2 TV představuje celkem 65 hodin pořadů, mezi nimiž je například seriál Firma, příběhy tučňáka Pingu pro nejmenší nebo dokument Ptačí paparazzi. Kromě toho je v placené sekci Videotéka pro diváky připraveno několik filmových premiér na O2TV, jako například Líbáš jako ďábel, Rebelka, Madagaskar 3, Muži v černém 3, Bastardi 2 a další.

zdroj: Telefonica





Reklama




Vybrané články