Quantcast

NTV Plus představila nový projekt na 56E

| redakce | tisk

Ruská satelitní pay-tv platforma NTV Plus představila nový projekt, který chystá pro východní část Ruska. Od 1.2.2013 bude používat satelity DirecTV-1R a Bonum-1 (56°E) k rozšíření nabídky a také spuštění stanic v HD rozlišení. Ceny předplatného výrazně sníží.

Abonenti společnosti budou moci ve východní části Ruské federace sledovat více než 90 televizních stanic, které budou zahrnovat jak nejlepší ruské a zahraniční kanály, tak i unikátní stanice z produkce NTV Plus.

Klienti operátora si boudou moci vybrat z nových balíčků kanálů v souladu s jejich zájmy a preferencemi. Všechny kanály budou rozděleny do několika tématických balíčků různých cenových kategorií.

Základní balíček "Lajt Vostok" bude poskytován za 29 rublů měsíčně a bude se skládat ze 35 kanálů různého žánru. Balíček bude obsahovat kanály vlastní produkce (Kino Plus, Sport Plus, Naše Kino), stejně tak i populární zahraniční kanály (Discovery Channel, National Geographic Channel a řadu dalších).

K balíčku Lajt Vostok (Light East) si může zájemce přiobjednat některý z doplňkových balíčků jako jsou Poznavatelnyj (12 stanic za 49 rublů), Detskij (5 kanálů za 29 rublů), Razvlekatelnyj (8 programů za 19 rublů) a Sport, Kino a další.

Zákazníci, kteří si objednají všechny balíčky na období jednoho roku, získají slevu ve výši 20 procent. Předplatné na měsíc tak vyjde na 399 rublů.

"Implementace nového projektu přinese vysoce kvalitní televizní službu NTV Plus pro obyvatele východního Ruska. Máme v plánu dále rozvíjet tento důležitý projekt," řekl generální ředitel NTV Plus Alex Kukolevsky.

zdroj: sat-digest.com





Reklama




Vybrané články