Quantcast

Wimbledon 2013 odvysílá FANDA, NOVA Sport a VOYO

| redakce | tisk

Přelom července a června bude na stanicích FANDA, NOVA Sport a videoportálu VOYO ve znamení světového tenisu, a to díky nejslavnějšímu turnaji - Wimbledonu. Diváci se mohou těšit na přímé přenosy z mužské i ženské dvouhry, čtyřhry, mixu a z juniorské části turnaje.

Mezi favority patří bývalý finalista Tomáš Berdych a předloňská vítězka Petra Kvitová, kterou má do Londýna přijet podpořit i její nový přítel Radek Štěpánek. Wimbledon začíná v pondělí 24. června, finálový zápas je na programu v neděli 7. července od 15:00 a souběžně je nabídne FANDA, NOVA Sport i VOYO.

Letos poprvé bude Wimbledon odvysílán na volně šířeném FANDOVI, na placeném NOVA Sport a VOYO. Obě televizní stanice budou přinášet rozdílná utkání, a tak budou mít diváci na výběr. VOYO nabídne všechna utkání vysílané na těchto stanicích. Jednotlivé duely budou vybírány z dvanácti monitorovaných kurtů a diváky čeká více než 200 hodin přenosů.

Tenis patří u nás mezi nejpopulárnější a nejsledovanější sporty. NOVA Sport se exkluzivně věnuje vysílání nejprestižnějších tenisových turnajů už mnoho let a Wimbledon patří jednoznačně mezi vrcholy“, řekl ředitel NOVA Sport a FANDA Marek Kindernay. Každý hrací den začíná na NOVA Sport už v 12:30 a bude končit večer ve 23:30 souhrnem dne. „Wimbledon patří mezi naše klíčové programové pilíře, jedná se nejslavnější a nejkvalitnější tenisový turnaj. NOVA Sport má práva už mnoho let a bude si je držet i nadále,“ doplnil Kindernay.

Nejslavnější tenisový turnaj světa startuje 24. června, finálový zápas je na programu v neděli 7. července od 15:00 a souběžně je nabídne FANDA, NOVA Sport i VOYO. Veškeré zápasy budou díky službě VOYO dostupné i na tabletech a chytrých telefonech s podporou systémů iOS a Android.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články