Quantcast

Skylink: Žádnou informaci o žalobě jsme neobdrželi

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: Žádnou informaci o žalobě jsme neobdrželi

Provozovatel satelitní platformy Skylink, lucemburská společnost M7 Group, neví o žádné nové žalobě BSkyB ohledně používání značky SKY v názvu satelitní platformy Skylink.

"Samozřejmě je možné, že udělali nějaký nový krok a my o něm ještě nevíme," říká webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která platformu Skylink provozuje.

"Mnoho let zpochybňují na různých úrovních registraci obchodní značky Skylink. Je možné, že se o některém z těchto historických případů někdo v Broadband TV News dověděl a v okurkové sezóně pustil zajímavý příběh do světa," popisuje Jaromír Glisník.

"Citace mluvčího Sky říká: „... we continue to pursue legal proceedings ...“. Z toho pouze soudím, že nepoleví ve svém dlouhodobém úsilí naši ochrannou známku zpochybňovat. To mě nepřekvapuje, není to nic nového," dodává.

ČTĚTE TAKÉ:
BSkyB zahájila soudní řízení proti značce Skylink

Skylink je populární a úspěšnou značkou na českém a slovenském trhu. Pod tímto brandem působí DTH služba, kterou dnes vlastní M7 Group. Stejná skupina vlastní placené televize v západní Evropě.





Reklama




Vybrané články