Quantcast

Zpátky v čase: Rodina na Viasat History

| redakce | tisk

Od dob královny Viktorie až po rozkvět měst jako takových, jedna ulice a tři rodiny, které v ní žijí, zrychleně prožijí 100 let změn a nároků, které na ně tato éra klade. Jedna ulice ... celé 20. století ... příběh nás všech. Uvidíte v dokumentu Zpátky v čase na Viasat History.

Zpátky v čase: Rodina na Viasat History
▲ Zpátky v čase: Rodina na Viasat History

Zpátky v čase: Rodina vypráví příběh té nejcennější instituce, která v Británii existuje - rodiny. Pomocí unikátní směsice stále živé historie a genealogie se tři novodobé britské rodiny, Meadowovi, Taylorovi a Goldingovi, přenesou zpět v čase do roku 1900, aby zrychleně prožily skoro sto let rodinného života.

Budou se dobově oblékat, vařit, jíst, pracovat a hrát si, stejně tak, jako kdyby skutečně žily v pěti kapitolách 20. století - včetně Eduardovské éry a swingujících šedesátých let. Pouliční lampy, automobily a dopravní značky, stejně tak, jako výzdoba, nábytek a technologie v domácnostech, které se stanou jejich domovy, se v průběhu let měnily. Na své cestě 20. stoletím navíc rodiny potkaly a spojily se s jinými rodinami, které odrážejí měnící se tvář britské společnosti.

Zpátky v čase: Rodina na Viasat History
▲ Zpátky v čase: Rodina na Viasat History

Seriál Zpátky v čase: Rodina se natáčel v ulici Albert Road v hrabství Lancashire - právě tato ulice podle tvůrců nejlépe odráží různé éry posledního století a okolnosti, ve kterých se rodiny ocitaly v závislosti na jejich příjmu a sociálním zařazení. Přes jejich pozoruhodné zkušenosti uvidíte, jak se například měnilo postavení žen ve společnosti za posledních sto letech, jak se k nepoznání změnila role manžela a otce a dozvíte se i překvapující příběh o tom, co to znamenalo být dítětem a teenagerem během sta let prakticky neustálé změny.

Zpátky v čase: Rodina na Viasat History
▲ Zpátky v čase: Rodina na Viasat History

Zpátky v čase: Rodina je zábavným a povznášejícím pětidílným seriálem, plným nostalgie, dramat, lidského úsilí a osobních odhalení, která si může u obrazovek společně vychutnat celá rodina!

Zpátky v čase: Rodina - neděle, 25. srpna - 22. září, ve 20:00

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články