Quantcast

Slovak Sport TV s Premier League zdarma v DVB-T v Praze

| redakce | tiskobrázek k článku: Slovak Sport TV s Premier League zdarma v DVB-T v Praze

Fanoušci anglické fotbalové Premier League se mohou těšit, že již brzy uvidí některé vybrané přenosy této prestižní ligy zcela zdarma. Od 15.9.2013 bude stanice Slovak Sport TV dostupná v DVB-T multiplexu v Praze.

Slovak Sport TV vysílá jeden zápas z každého hracího kola a další utkání v reprízách.

Premier League se vysílá na dvou programech - Slovak Sport TV a Slovak Sport TV2. Na prvním programu se vysílá jeden zápas a většinou nepřináší nejlepší týmy. Atraktivnější zápasy jsou pouze v reprízách. Píše o tom Sport.cz.

Slovak Sport TV2 vysílá během víkendu více zápasů Premier League v přímých přenosech. Stanice je v Česku zatím dostupná jen v IPTV nabídce O2TV. Jednání s dalšími operátory pokračují.

Hlavní kanál Slovak Sport TV je šířen v satelitní platformě Skylink na satelitu Astra 3B (23,5°E).

Další možností sledování obou kanálů Slovak Sport jsou oficiální stránky televize. Placený přístup je nabízen za cenu od 1,2 eur měsíčně.

Premier League vysílala v předchozích 3 sezónách televize Digi Sport. Práva pro následující tři sezóny získala bývalý místopředseda fotbalového svazku Jaroslav Vacek. Původně chtěl práva prodat TV Nova. S provozovatelem se ale nedohodl a práva zakoupila stanice Slovak Sport TV.

zdroj: Sport.cz





Reklama




Vybrané články