Quantcast

Záhady muzeí - novinka na Viasat History

| redakce | tisk

Viasat History zařazuje do svého programu doku seriál s názvem Záhady muzeí. Pojďte se společně s námi vydat na neobvyklou cestu americkou minulostí - dozvíte se, co po sobě zanechaly klíčové události historie.

Muzea jsou místy, kde se Amerika rozhodla uchovávat své úžasné poklady minulosti - minulosti, která byla plná skandálů, tajemství, vražd a intrik. Každá z těchto institucí se stala domovem pro stovky, ne-li tisíce pozoruhodných relikvií a úžasných artefaktů, fascinujících zbytků významných událostí, které psaly naší historii.

Moderátor Don Wildman se vydá na cestu napříč Spojenými státy, aby se podíval na zoubek některým z nejzajímavějších a nejtajemnějších objektů, jaké můžete v muzeích nalézt. I přesto, že se na nich podepsal zub času, který mnohým vzal lesk, neztratily tyto objekty nic ze své moci - stále mohou otřást pověstí, zůstat monstrózními mýty, nebo našeptávat pravdu, skrytou za hradbou tajemství. Ať už jde o deník z dob objevování Arktidy, obrovský kámen, který je pozůstatkem závodu mezi obřími lidmi, nebo futuristický dům, jemuž se téměř podařilo změnit svět, tyto kultovní předměty jsou opředeny příběhy, které nám poví kdo jsme a jak jsme se dostali až do současnosti.

Záhady muzeí - novinka na Viasat History
▲ Záhady muzeí - novinka na Viasat History

Seriál má široký záběr - zkoumá zákoutí a zákulisí institucí zaměřených na různé populární a zábavné předměty, které zahrnují jak neviditelné špiony, tak i chladnokrevné zabijáky, jak dinosaury, tak i nadpřirozené jevy, jak Divoký západ, tak i studenou válku. A pouští se do některých z největších záhad světové historie - příběhů, které jsou vám, divákům, důvěrně známé, stejně jako do málo známých historek, které jste ještě nikdy neměli možnost v televizi vidět.

Záhady muzeí odemykají archivy největších amerických institucí a nechávají mluvit jejich nejcennější majetek. Každá hodina tohoto seriálu vás vezme na fascinující, odhalující a velmi často i šokující výpravu do americké minulosti - budete tak moci znovu prožít nejzásadnější události na základě toho, co po nich zůstalo.

Za každým neuvěřitelným artefaktem se skrývá příběh, další tajemství, které čeká na odhalení - to jsou Záhady muzeí! Nenechte si ujít ani jediný okamžik - jen na Viasat History! Záhady muzeí (1. řada) - soboty, od 30. listopadu 2013 do 15. února 2014, v 17:00 hodin na Viasat History.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články