Quantcast

Spengler cup na NOVA Sport a VOYO

| redakce | tisk

Hokejoví fandové se mohou i o svátcích těšit na pořádnou porci hokejových přenosů. Vedle tradiční NHL nabídne NOVA Sport a VOYO znovu i populární Spengler Cup. Turnaj startuje 26. prosince a končí tradičně na Silvestra.

Tento turnaj má za sebou už bezmála 90 ročníků - i to vypovídá o tom, o jak významnou akci se jedná. Letos se ve Vaillant aréně představí vedle tradičních účastníků - tedy domácího Davosu a výběru Kanady ještě švýcarská Ženeva, ruské CSKA Moskva, tým AHL Rochester Americans, který je farmou Buffala Sabres, a chybět nebude ani zástupce českého hokeje.

Potřetí v řadě se ve Švýcarsku představí i hokejisté Vítkovic. Klub zanechal při svých dvou předchozích vystoupeních v Davosu výborný dojem a pořadatelé se rozhodli ostravský tým pozvat znovu. A to není samozřejmost - vedle domácího týmu startuje pravidelně už jen výběr Kanady, v ostatních případech pořadatelé obvykle zvou soupeře maximálně dvakrát za sebou. Jednoduché to ale pro Vítkovice nebude - ve skupině Cattini se utkají s domácími a s Kanadou.

NOVA Sport a VOYO nabídne všechny zápasy Spengler Cupu. První duel turnaje sehrají Servette Ženeva a Rochester Americans ve čtvrtek 26. 12. od 15:00. Ve druhém utkání dne se představí Vítkovice proti Kanadě od 20:15. Finále je na programu tradičně na Silvestra v poledne.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články