Quantcast

Grafika Film + nominována na cenu Promax BDA Europe

| redakce | tisk

Grafická podoba televizní stanice Film+, kterou vytvořilo studio Oficina, získala nominaci na prestižní ocenění Promax BDA. Vyhlášení vítězů se letos koná v Londýně 25. března.

V rámci Promaxu konajícího se od 24.3. do 25.3. je možnost shlédnout nejlepší práce, které v loňském roce v oblasti televizního designu vznikly. Studio Oficina bylo s grafikou Film + nominováno v kategorii General brand design package: channel, network or platform. Studio si v loňském roce z Amerických cen Promax odneslo ve stejné kategorii bronzovou sošku.

Film+ je vysílán prostřednictvím kabelových sítí a nabízí filmy různých žánrů. Z šesti nominací, jenž má v minulosti Oficina za sebou proměnila 4. 1x zlato za design tv stanice Prima Love, 2x stříbro za Prima Cool a jednou bronz za televizní stanici TV !5 (Pětka).

Celkový počet společností či jednotlivců přihlášených v rámci organizace Promax se pohybuje kolem desetitisíc.

Oficina letos soutěží i v rámci cen Czech Grand design, v kategorii Grafický designer roku a to s televizním kanálem ČT art, který byl spuštěn v září loňského roku. Vyhlášení vítězů se koná 9.3. ve Stavovském divadle.

Z dílny studia Oficina vychází i vizuální styl k letošním Českým lvům.

zdroj: Oficina





Reklama




Vybrané články