Quantcast

2 nové kanály v nabídce platformy nc+

| redakce | tiskobrázek k článku: 2 nové kanály v nabídce platformy nc+

Od úterý 18.3.2014 mohou abonenti platformy nc+ sledovat nový kanál Da Vinci Learning. Stanice bude dostupná pro stávající abonenty paketu Universe+ a pro všechny zákazníky s balíčkem Extra+.

Kanál rozšíří programovou nabídku o vzdělávací obsah pro děti a mládež. Da Vinci Learning vysílá fascinující vědecké experimenty, které podporují osvojování vědomostí a radosti ze vzdělávání. Program stanice Da Vinci Learning podporuje aktivní učení, které má umožnit pochopení zákonů přírody, stimulovat zvědavost a povzbudit je, aby divák prozkoumal svět.

Stanice Da Vinci Learning byla v roce 2007 zařazena do platformy n. Nyní, po osmi letech, zahájila spolupráci s platformou nc+. Da Vinci Learning tak může sledovat až 2,2 mil. abonentů nc+. Celkově má k programu přístup 17,5 milionu diváků ve střední Evropě, Asii a Africe.

Od soboty 15.3.2014 je v nabídce nc+ také nový kanál Stopklatka TV. Stanice je dostupná již od balíčku Comfort+. Stopklatka TV je filmový kanál zaměřen na polskou, evropskou a světovou produkci. Stanice vysílá komedie, thrillery i jiné žánry.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články