Quantcast

Changhong u nás bude prodávat 4K televizor za necelých 26 tisíc korun

| redakce | tisk

Přední světový výrobce televizorů, společnost Changhong, uvede na český trh trh 4K Ultra HD televizor za cenu 25 990 Kč. Smart televize s 55palcovou obrazovkou a typovým označením UHD55C5500IS bude dostupná v řetězcích Planeo a Okay od srpna.

Čínský výrobce je už tradičně věrný strategii dodávání kvalitních a cenově dostupných produktů. Aktuální novinka je toho dalším příkladem. Zákazníci si tak mohou koupit Ultra HD televizor od Changhongu za cenu konkurenčního Full HD zařízení.

Changhong u nás bude prodávat 4K televizor za necelých 26 tisíc korun
▲ Changhong u nás bude prodávat 4K televizor za necelých 26 tisíc korun

Televize na první pohled zaujme novým, ultratenkým designem s transparentním rámem. Kromě ceny je jejím hlavním lákadlem displej, který přenáší obraz v 4K Ultra HD kvalitě. Úhlopříčka obrazovky je 140 centimetrů, proto se hodí do větších místností. Zařízení nabízí více chytrých funkcí. Má zabudovanou Wi-Fi, na internet se můžete připojit přes předinstalovaný prohlížeč Opera. Samozřejmostí je přístup na sociální sítě či různé aplikace, které je podle potřeby možné stahovat z App-Storu.

Novinka od Changhongu podporuje také hybridní službu HbbTV, která umožňuje kombinovat televizní vysílání se širokopásmovým internetem. Televize nabízí integrované tunery DVB-T, DVB-C a DVB-S2, které zaručí příjem televizního signálu bez ohledu na jeho zdroj.

zdroj: Changhong





Reklama




Vybrané články