Quantcast

Temné operace dávnověku na Viasat History

| redakce | tisk

Jedno zda ve starověkém Řecku nebo na zamrzlém severu, panovníci jednoduše vždy potřebovali své elitní jednotky - muže, vycvičené k dokonalosti a kvalifikované zacházet se zničující škálou zbraní, kteří dokáží nemilosrdně vystopovat panovníkovy nepřátele a zničit je.

Starověké speciální jednotky ale neměly k dispozici moderní zbraně - aby mohly dokončit své mise, musely najít jiné, inovativní způsoby, jak splnit rozkazy svých nadřízených.

V každé z poučných epizod seriálu Temné operace dávnověku na stanici Viasat History uslyšíte příběh o jedné z akčních misí, který odhalí, jak si utajené skupiny vybíraly své cíle k likvidaci, jak trénovaly a také to, co z nich dělalo nejvíce obávané vrahy své doby. Nenechte si ujít například příběh o jednom z členů Berserků - severských válečníků, který zadržel celou armádu jen sekerou a mozkem ovládnutým halucinogenními drogami, nebo vyprávění o tom, jak 47 samurajů z eskadry smrti ztratilo a následně pomstilo svého vůdce. A uvidíte i to, jak Aztékové vyslali své elitní válečníky jako kradoucí komanda, aby tak mohli zajmout nepřátele.

Temné operace dávnověku na Viasat History
▲ Temné operace dávnověku na Viasat History

Tyto fascinující příběhy znovu oživují podmanivé, skutečné konflikty starověku. Díky svědectví expertů a renomovaných historiků a také vysoce kvalitním dramatickým rekonstrukcím uvidíte dávné události téměř do detailu přesně tak, jak se kdysi staly.

Seriál Temné operace dávnověku je ojedinělou možností vidět, jak vznikaly speciální jednotky tak, jak je známe dnes a také možností znovu prožít některé z legendárních operací. Jen na Viasat History v úterý 7. října 2014.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články