Quantcast

Láska ve hvězdách - nový sci-fi romantický seriál na AXN

| redakce | tisk

Jen pár týdnů po premiéře v USA přináší kabelový a satelitní placený kanál AXN další seriálovou novinku - Láska ve hvězdách (Star-Crossed). Nový seriál bude běžet od 9. 11. každou neděli v 18:25 hodin na AXN.

Deset let po invazi mimozemské civilizace Atriánů se dospívající atriánský uprchlík znovu setkává s krásnou mladou dívkou, která mu zachránila život a ukradla srdce.

Emery Whitehillové bylo šest, když v jejím rodném městečku havarovala mimozemská vesmírná loď. V tu chvíli nezáleželo na tom, zda návštěvníci z jiné planety přišli v míru, anebo s cílem ovládnout Zemi. To lidé, kteří si Atriánce chtěli podrobit, vyprovokovali souboj.

Láska ve hvězdách - nový sci-fi romantický seriál na AXN
▲ Láska ve hvězdách - nový sci-fi romantický seriál na AXN

Uprostřed tohoto konfliktu se šestiletý atriánský chlapec Roman ukryl ve staré kůlně za Emeryiným domem a ona se rozhodla ho chránit. Za tu krátkou chvíli, kterou spolu Emery a Roman strávili, mezi nimi vzniklo pevné pouto, ale úřady brzy Romana odhalili a odvedli.

Uplynulo deset let a Emery stále žije v přesvědčení, že Roman tu noc zemřel. Mezitím se Atriáni usadili na Zemi, ale byli důsledně odděleni od lidí a vyhnáni do přísně střeženého tábora zvaného Sektor. Nyní, poprvé od jejich havárie, se Atriánci rozhodnou nechat zapsat první studenty na střední školu. Chtějí zjistit, zda je jejich integrace mezi lidstvo možná. Celý svět tuto snahu pozoruje s obavami.
Emery hned první školní den na nové škole zjišťuje, že mezi atriánckými studenty je také Roman. Jejich dětské pouto vydrželo, ale okolí jejich vzájemné přátelství odsuzuje.

V hlavních rolích:
Matt Lanter jako Roman
Aimee Teegarden jako Emery
Grey Damon jako Grayson
Greg Finley jako Drake
Chelsea Gilligan jako Teri a další

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články