Quantcast

Vánoce na TV Barrandov: Sejdeme se na Cibulce, Koncert Kateřiny Brožové

| redakce | tisk

Televize Barrandov odkryla vánoční nabídku pořadů. Diváci této stanice se mohou těšit na oblíbené české filmy, pohádky a také na Vánoční koncert Kateřiny Brožové. Na poslední den v roce diváky čeká 4 hodinové pásmo plné zábavy Barrandovský Silvestr.

Vánoční filmová nabídka TV Barrandov bude obsahovat mj. zahraniční tituly Robinson Crusoe (22.12.), Coco Chanel (28.12.) či Most osudu (30.12.2014). Z českých snímků se mohou diváci těšit na Dařbuján a Pandrhola (23.12.), Čas dluhů (29.12.), Což takhle dát si špenát (30.12.2014).

Vánoce na TV Barrandov: Sejdeme se na Cibulce, Koncert Kateřiny Brožové
▲ Vánoce na TV Barrandov: Sejdeme se na Cibulce, Koncert Kateřiny Brožové

Na štědrý den přichystala televize pohádku Obušku, z pytle ven!, Vánoční Sejdeme se na Cibulce a drama Pokušení. Na Boží hod Vánoční odvysílá Barrandov Vánoční koncert Kateřiny Brožové. O druhém svátku vánočním Vánoční Vtip za stovku. Na Nový rok odvysílá thriller Smrtelné lži s Richardem Gere (2012).

Ve sváteční nabídce TV Barrandov nebudou chybět ani filmy s Marvanem a V. Burianem (Plavecký mariáš, O medvědu Ondřejovi, Dovolená s Andělem, Anděl na horách, Horký vzduch, Poslední mohykán, Muž v povětří, Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa, To neznáte Hadimršku, U snědeného krámu, Pobočník jeho výsosti, Provdám svou ženu).





Reklama




Vybrané články