Quantcast

Eurosport uveřejní 10 sportovních hvězd budoucnosti 2015

| redakce | tisk

Eurosport, lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství, představí v pondělí 29. prosince seznam „10 sportovních hvězd budoucnosti pro rok 2015“. Předcházejícímu seznamu za rok 2014 vévodí úspěchy tenistky Simony Halepové a golfisty Jordana Spietha, pro které se letošní rok - jak předpověděli experti Eurosportu - stal přelomovým v jejich sportovní kariéře.

Pro většinu z deseti sportovců vybraných do seznamu byl letošní rok skutečně památným a průlomovým v kariéře, prosadili se např. cyklista Michal Kwiatkowski, lyžař Henrik Kristoffersen, plavkyně Daria Ustinovová a fotbalista Neymar. Po úspěšné předpovědi za rok 2014 - a vzhledem k bezkonkurenčnímu pokrytí hlavních sportovních událostí v roce 2015 - připraví experti Eurosportu předpověď hvězd budoucnosti i pro rok 2015.

Rumunská tenistka Simona Halepová potvrdila slova komentátora Eurosportu Simona Reeda svým prvním postupem do finále grandslamu na Roland Garros.

Golfový producent Damien Guerinel nominoval do seznamu Jordana Spietha, jenž se stal nejmladším golfistou v historii, který skončil na druhém místě v Masters a rok zakončil ohromujícími triumfy na Australian Open a Hero World Challenge.

Cyklista Michal Kwiatkowski se stal prvním Polákem v historii, který vyhrál mistrovství světa na silnici. Do seznamu ho nominoval zástupce ředitele redakce Stefano Bernabino jako „budoucího vítěze Grand Tour“.

Francouzský komentátor Alexandre Pasteur tipoval Henrika Kristoffersena jako budoucího šampióna a norský lyžař se stal na OH v Soči nejmladším medailistou v historii mužského alpského lyžování.

Fotbalista Neymar táhl Brazílii až do semifinále MS, v další pomoci národnímu týmu mu zabránilo zranění zad.

Plavecký komentátor Marcos Robledo uspěl s výběrem plavkyně Darie Ustinovové pro její „nesmírně vytříbenou plaveckou techniku“ a také bronzovou medaili na ME v závodě na 200 znak krátce před jejími 16. narozeninami.

„10 sportovních hvězd budoucnosti pro rok 2015“ představí Eurosport v pondělí 29. prosince.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články