Quantcast

Polsat World - nový kanál Polsatu. Změny v Polsatu 2

| redakce | tiskobrázek k článku: Polsat World - nový kanál Polsatu. Změny v Polsatu 2

Polská komerční televize Polsat požádala místního regulátora médií KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) o udělení satelitní licence pro nový kanál s názvem Polsat World.

Stanice má v zahraničí nahradit kanál Polsat 2, který se bude vysílat už jen v Polsku s pozměněným programovým schématem.

Polsat 2 je mezinárodní kanál skupiny Cyfrowy Polsat. Stanice je dostupná v USA, Austrálii a Novém Zélandu. Stanice je také poskytována v Polsku v rámci platforem Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange TV a u většiny kabelových a IPTV operátorů. V programu najdeme známou produkci z jiných stanic skupiny Cyfrowy Polsat (Polsat, Polsat News, Polsat Sport, Polsat Play, Polsat Cafe a TV4).

Polsat chtěl již před několika lety změnit svoji mezinárodní nabídku. V roce 2009 provozovatel požádal KRRiT o licenci pro Polsat International, který měl podobně jako Polsat World nahradit Polsat 2 v zahraničí. S ohledem na skutečnost, že stanice nebyla spuštěna, v roce 2010 polský regulátor médií rozhodl o odebrání licence.

zdroj: satkurier.pl, presserwis





Reklama




Vybrané články