Quantcast

Liga mistrů v hokeji exkluzivně na Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

Fanoušci evropského hokeje se mohou tento rok těšit na vysílání zápasů Hokejové ligy mistrů a to exkluzivně na sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD. Vybrané přenosy si bude zajišťovat Sport1 a Sport2 pomocí vlastní produkce.

Diváci se mohou těšit také na živý přenos rozlosování, které proběhne zítra ve 12:00 hodin na Sport1 HD. Diváci se mohou těšit na účast českých a slovenských týmů, které se postaví evropskému výběru. Sport1 HD a Sport2 HD získala exkluzivní práva na vysílání Hokejové ligy mistrů na dvě následující sezony: 2015/2016 a 2016/2017.

Věřím, že tímto přineseme hokejovým fanouškům další zajímavou sportovní soutěž, jako je Hokejová liga mistrů. Diváci z České republiky a ze Slovenska si jistě přijdou na své, bude to zajímavá podívaná plná kvalitního hokeje“, vyjádřil se Evžen Chlanda, Country manager pro AMC Networks Central Europe.

Liga mistrů v hokeji exkluzivně na Sport1 a Sport2
▲ Liga mistrů v hokeji exkluzivně na Sport1 a Sport2

Hokejová liga mistrů 2015 / 2016 bude druhým ročníkem evropské soutěže pořádané akciovou společností Champions Hockey League a zúčastní se jí 48 tymů. Chybět rozhodně nebudou ani zástupci českých a slovenských klubů.

Za Českou republiku to budou: Bílí Tygři Liberec, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, HC Oceláři Třinec, HC Sparta Praha, HC Vítkovice STEEL Ostrava a HC Verva Litvínov.

Ze Slovenska se soutěže zúčastní dva kluby: HC Košice a HK Nitra.

Sportovní stanice Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD nákupem vysílacích práv na Hokejovou ligu mistrů jen potvrzují své silné postavení a široký sportovní záběr, který nabízejí. Kromě kvalitního hokeje mohou diváci na sportovních stanicích vidět exkluzivně Formuli 1, fotbalovou La Ligu, Kvalifikaci na Euro 2016, NFL, KHL, Házenou, Plochou dráhu nebo Box.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články