Quantcast

Prima koupila podíl ve videoportálu you.bo

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima koupila podíl ve videoportálu you.bo

Společnost FTV Prima Holding, a.s. zakoupila podíl a stala se společníkem ve společnosti trendy media s.r.o., která provozuje největší český videoportál s uživatelskými videi you.bo. Jedná se o největší akvizici skupiny Prima v posledních letech.

Největší český videoportál s krátkými uživatelskými videi you.bo funguje od roku 2013, denně jej navštíví až 300 tisíc uživatelů a na facebooku má komunitu čítající více než 1,2 milionu fanoušků. Kromě webové verze je k dispozici i mobilní aplikace pro operační systém Android a iOS, která umožňuje videa nejen sledovat, ale i jednoduše natáčet s využitím unikátní funkce pro sekvenční střih.

Vstupem Primy do tohoto úspěšného projektu chceme ještě více posílit naši pozici ve video obsahu. Způsob konzumace videí se rychle mění a proto potřebujeme rozšířit naši nabídku směrem ke krátkým videím, novým formátům a talentům,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

You.bo nabízí všem lidem, kteří mají dobré nápady a natáčejí videa, příležitost být vidět a proslavit se, což v situaci, kdy každou vteřinu na internetu přibývají hodiny a hodiny videí, není zrovna jednoduché. V rámci you.bo budeme ve spolupráci s Primou aktivně vyhledávat nové talenty, budeme s nimi pracovat a pomáhat jim v jejich kariéře,“ říká Karel Tlusťák, jednatel společnosti trendy media.

První vzájemnou spoluprací je zábavná show Hrajeme s Alim na Primě COOL, ve které se objevují tzv. youtubeři, tedy osobnosti internetu.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články