Quantcast

Domašnye životnye v nabídce Viasat Ukraine

| redakce | tisk

Ukrajinská satelitní pay-tv platforma Viasat Ukraine dnes 6.8.2015 zařazuje stanici MTV Live HD do programových balíčků Prestižnyj HD a Prestižnyj Premium HD. MTV Live HD je na 404. pozici v EPG.

Stanice přináší nejlepší videoklipy, nejlepší živá vystoupení, dokumentární filmy o hudbě a interpretech. Stanice vysílá mj. MTV World Stage, MTV Unplugged, Isle of MTV, Ibiza Rocks, MTV VMAs a řadu dalších pořadů.

Dnes se nabídka operátora rozšiřuje také o stanici Domašnye životnye. Jde o vzdělávací a zábavní kanál věnovaný vztahu lidí a zvířat doma a ve volné přírodě. Stanice vysílá pořady o péči, léčbě, výcviku zvířat koček a psů, pořady o divokých zvířatech a mnoho dalších relací. Stanice je součástí balíčků Domačnyj, Prestižnyj, Prestižnyj HD a Prestižnyj Premium HD. Program je umístěn na 232. pozici v EPG.

Operátor zároveň informoval, že na základě rozhodnutí Národní Rady Ukrajiny bylo ukončeno šíření stanic Russkij illuzion a Oružie, které nesplňují požadavky Evropské úmluvy o přeshraniční televizi a zákony Ukrajiny.





Reklama




Vybrané články