Quantcast

Super veterináři na Viasat Nature

| redakce | tisk

Tento unikátní dokumentární seriál na Viasat Nature sleduje práci průkopnické veterinární praxe, kde "bionický veterinář" Noel Fitzpatrick a jeho stočlenný tým pomáhá léčit ty nejtežší případy domácích mazlíčků díky špičkové léčbě a operacím, včetně například i implantací futuristických bionických končetin.

Prožijte společně s odborníky vzestupy a pády veterinární praxe a sledujte i téměř nepředstavitelnou sílu bezmezné lásky mezi lidmi a jejich čtyřnohými přáteli.

V čekárně a v ordinacích jsou napevno nainstalované kamery, takže uvidíte syrové emoce a drama, ale také hravost, se kterou Noel a jeho zaměstnanci přistupují k domácím zvířatům a jejich léčbě. Navíc získáte i přístup k futuristickému operačnímu sálu a uslyšíte silné rozhovory, které upřímně vypovídají o sentimentu, patosu a humoru těchto příběhů.

Super veterináři na Viasat Nature
▲ Super veterináři na Viasat Nature

Fitzpatrick Referrals je místem, kde se posouvají hranice veterinární medicíny a kde zvířata získávají bezbolestnou léčbou garantovanou novou šanci na život. Tento seriál je plný neuvěřitelných případů a šťastných majitelů, kterým bylo řečeno, aby se už vzdali jakékoliv naděje. Uvidíte některé z dvou set případů, které tady měsíčně řeší, od králíků se zlomenýma nohama, až po psy s rakovinou, nebo francouzské buldočky, kteří se musí znovu učit chodit a psa, který dostane do nohy kovové tyče.

Se superveterinářem Noelem Fitzpatrickem neudržíte slzy až uvidíte, jak dává mazlíčkům druhou šanci, přičemž bude posouvat život zachraňující péči na zcela novou úroveň.

Doku seriál Super veterináři na Viasat Nature vždy ve čtvrtek, od 24. září 2015, ve 20:05 hodin.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články