Quantcast

Tajemství Bible na Viasat History

| redakce | tisk

Slyšte příběhy dobrodruhů, archeologů, historiků, vědců a nejrůznějších podivínů, kteří se snažili odhalit pravdu o některých biblických největších záhadách. Doku seriál Tajemství Bible přinese stanice Viasat History.

Od Potopy světa ke Svatému grálu, od zničení Sodomy a Gomory ke zříceným zdem Jericha - v tomto seriálu najdete příběhy podivné skupiny dobrodruhů, archeologů, historiků, vědců a podivínů, kteří se snažili odhalit pravdu o některých z biblických největších záhad.

Tajemství Bible na Viasat History
▲ Tajemství Bible na Viasat History

Tento seriál ale mimořádné události zdaleka jen nelíčí, a to ať už mluvíme o městech, která se doslova propadla do země, nebo o nebeských vizích, obleženích a bitvách - v každé epizodě uvidíte jednoho z průzkumníků, jakéhosi moderního Indiana Jonese, který věří, že nalezl dosud neznámou pravdu. Jednou budou tito lidé, kteří zasvětili své životy a peníze často nemožným úkolům, motivovaní vírou, jindy chamtivostí a někdy jednoduše jen zvědavostí.

Ať tak či tak, uvidíte, jak odkryjí tajemství, která vám představí Bibli v úplně novém světle a to za pomoci dramatických rekonstrukcí a natáčení archivních záběrů a dokumentů. Poslechněte si neuvěřitelné příběhy, které by nevymyslel ani Hollywood a ve kterých uvidíte skutečné milionáře a učence, stejně jako špióny a detektivy.

Tajemství Bible vždy v neděli, od 20. září do 13. prosince 2015, ve 20:00 hodin na Viasat History.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články