Quantcast

4 nové filmové kanály od září v NTV Plus

| redakce | tiskobrázek k článku: 4 nové filmové kanály od září v NTV Plus

V úterý 1. září 2015 se nabídka ruské satelitní placené televize NTV Plus rozšíří o 4 nové filmové kanály. Dva z nich - Mir Seriala a Sony Turbo budou zařazeny do balíčku Bazovyj Zapad, zbávající dva programy Sony - Sony Sci-Fi a SET Sony Entertainment TV se stanou součástí balíčku VIP Kino Zapad.

NTV Plus vysílá pro západní část Ruské federace ze satelitů Eutelsat 36A a Eutelsat 36B na pozici 36°E. Vysílání je zakódováno systémem Viaccess.

Mir Seriala - stanice s národními televizními seriály. Program bude přinášet nové a klasické ruské televizní filmy různých žánrů.

Sony Turbo vysílá hrané filmy, akční komedie a televizní seriály, vzdělávací pořady a zábavu cílenou především na mužské publikum.

Kanál Sony Sci-Fi přináší seriály, včetně komedie, detektivky a také horrory. Diváci mohou na stanici sledovat také pořady o nadpřirozených jevech a událostech, populární série o tajemství historie.

Stanice SET Sony Entertainment TV je zábavní kanál určený především ženám. V programu stanice se nacházejí komedie, melodramata, historické seriály, včetně populárních latinskoamerických telenovel, filmy a reality show o módě, stylu a vaření.

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články