Quantcast

Basketbalová Euroliga startuje tento týden na O2 Sport

| redakce | tisk

Nadcházející čtvrtek bude ve znamení začátku nejprestižnější evropské soutěže v basketbalu a díky O2 Sport u toho můžete být s námi. Těšit se můžete na rekordní počet přímých přenosů, včetně bojů ve vyřazovací části nebo závěrečného Final Four.

Velkým lákadlem Euroligy bude jistě i přítomnost českých hvězd Jana Veselého z Fenerbahce Istanbul a Tomáše Satoranského z FC Barcelona.

Po nedávném mistrovství Evropy nastal čas pro další televizní vrchol všech fanoušků basketbalu. Ten nyní přichází v podobě startu ostře sledované Euroligy, ze které stanice O2 Sport odvysílá kompletní ročník. Pro diváky budou připraveny pravidelné čtvrteční a páteční přenosy, navíc každé pondělí nabídne O2 Sport shrnující pořad z aktuálního dění v Eurolize - Magazín Euroleague.

Basketbalová Euroliga startuje tento týden na O2 Sport
▲ Basketbalová Euroliga startuje tento týden na O2 Sport

"Určitě budeme chtít pro fanoušky přednostně vybírat zápasy českých reprezentantů Tomáše Satoranského a Honzy Veselého. Oba teď hrají ve vrcholné formě a bude radost sledovat jejich výkony také v Eurolize," říká výkonný ředitel O2 Sport Marek Kindernay a dodává: "Dění na palubovce bude komentovat Petr Janouch, bývalý výborný basketbalista a zkušený expert."

Televizní stanice O2 Sport nabídne i při sledování špičkové košíkové exkluzivní možnosti multidimenze. Diváci si budou moci například kdykoliv přímý přenos zastavit nebo přetočit. Odehrál se na palubovce zrovna sporný moment či pěkná souhra zakončená ukázkovou smečí? V O2 TV s MD funkcemi se můžete chopit režisérské role a vámi vybrané situace opakovat dle vaší libosti.

V letošní Eurolize se utká celkem 24 nejlepších celků Evropy, které jsou nyní rozlosovány do čtyř šestičlenných skupin. Poté následuje vyřazovací část, ze které vyjdou čtyři nejlepší mužstva. Ta se o titul šampiona utkají v super finále nazývaném Final Four, které bude hostit německá metropole Berlín.

Hned v úvodu Euroligy budete mít možnost vidět v akci českého rozehrávače Tomáše Satoranského, jenž hají barvy Barcelony. Katalánský klub se ve čtvrtek od 18.00 utká v prvním kole skupiny C s tureckým celkem Pinar Karsiyaka Izmir. V pátek od 18.45 se v dresu istanbulského Fenerbahce představí i Jan Veselý, na horké turecké půdě se proti jeho klubu postaví Bayern Mnichov.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články