Quantcast

Vršovické derby bude na O2 Sport snímat 11 kamer

| redakce | tisk

Nedělní program televizní stanice O2 Sport nabídne nejprve od 14:30 hod. bitvu o krále Vršovic, ve které se utká pražská Slavia s Bohemians Praha 1905. Díky multidimenzi můžou diváci sledovat střetnutí také záběrem na trenérskou lavičku.

Od 16:55 hod. pak O2 Sport umožní fanouškům využít další z exkluzivních MD funkcí, kdy paralelně s druhým poločasem pražského duelu poběží londýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem.

Oba vršovičtí rivalové půjdou do vzájemného souboje v dobré náladě, protože si v minulém kole Synot ligy připsali důležité tři body. Klokani přehráli doma Jihlavu a sešívání slavili po dlouhých šesti letech cennou výhru v Teplicích. Utkání bude specifické pro reprezentanta Milana Škodu, nejlepšího střelce Slavie, který fotbalově vyrostl právě na stadionu v Ďolíčku. Na druhé straně zavítá po delší době do Edenu Martin Vaniak, brankářská legenda červenobílých, jenž aktuálně trénuje gólmany v Bohemians 1905.

Vršovické derby bude na O2 Sport snímat 11 kamer
▲ Vršovické derby bude na O2 Sport snímat 11 kamer

"Celkem bude utkání snímat jedenáct kamer, díky tomu můžou diváci využít funkci multidimenze a vybrat si ze čtyř záběrů, jako je například kamera sledující trenérské lavičky nebo kamera za brankou," říká Tomáš Radotínský, šéfkomentátor fotbalových přenosů O2 Sport, a vzápětí dodává: "Do předzápasového studia pozval Radek Šilhan Petra Mikolandu, který v mládí nakoukl i do Slavie," doplnil Radotínský.

Pět minut před 17 hodinou pak vypukne ostře sledovaná bitva odvěkých rivalů, Arsenal Petra Čecha přivítá ve 12. kole anglické ligy Kohouty z Tottenhamu. Severolondýnské derby má takřka stotřicetiletou historii, ve které jsou tím úspěšnějším týmem Kanonýři. I nyní mají v tabulce náskok pěti bodů a navíc se v Premier League vezou na pětizápasové vlně vítězných utkáních.

V letošní sezoně se již oba celky jednou střetly, na konci září v Capital One Cupu slavil výhru 2:1 Arsenal. Dokáží si fotbalisté Tottenhamu po pěti letech odvést všechny body z Emirates Stadium? Připíše si Petr Čech v letošním ročníku již sedmé čisté konto? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v přímém přenosu televizní stanice O2 Sport.

zdroj: O2, foto: Bohemians.cz





Reklama




Vybrané články