Quantcast

Kanál Home bezplatně ve Velké Británii

| redakce | tiskobrázek k článku: Kanál Home bezplatně ve Velké Británii

Britský vysílatel UKTV využije jednu ze svých programových pozic v digitální terestrické televizi pro šíření stanice s názvem Home. Jde o jediný kanál ve Velké Británii, který je věnován pořadům o domu a zahradě.

Home vysílá jako placený kanál od roku 2009, kdy nahradil stanici UKTV Style. Již brzy bude stanice dostupná pro britské domácnosti zcela zdarma.

Home obsadí pozici číslo 25 v rámci pozemní platformy Freeview od 1.3.2016. V současné době na této pozici vysílá stanice Dave Ja Vu - tedy kanál Dave s hodinovým posunem. Dave Ja Vu bude přesunutý na jinou pozici a zatím není známo na kterou.

Vedle Dave, Dave Ja Vu a Home vysílatel UKTV vlastní další tématické stanice: Drama (pozice 20 ve Freeview), Really (17) a Yesterday (19).

Na stanici Home je možné sledovat takové pořady jako „My Dream Derelict Home“, „Escape to the Country“, „A Place in the Sun: Home Or Away“, „My Flat-Pack Home“ z Amandą Lamb, „Nick Knowles' Original Features“, „Make My Home Bigger“, „Fantasy Homes by the Sea“ a „Kitchen SOS“.

Bezplatné vysílání stanice Home se týká pouze britské pozemní televize Freeview. Na satelitu Astra (28,2°E) bude signál nadále kódován a dostupný jen pro abonenty platformy Sky UK.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články