Quantcast

Pořiďte si Plustelku nyní a ušetříte

| redakce | tisk

Provozovatel placené slovenské digitální pozemní platformy Plustelka, společnost Towercom, ve spolupráci s Viasat připravil pro nové a věrné zákazníky, kteří sledují dokumentární kanály Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature, pestrou nabídku dárků a akčních cen.

Noví klienti Plustelky mohou od 1.10.2016 ušetřit až 30 eur při pořízení DVB-T set top boxu Alma T300HD Plustelka nebo 15 eur z koncové ceny modulu Plustelka SMIT nebo Strong, pokud si klient zároveň objedná placenou nabídku alespoň na 3 měsíce. Akce platí do 15.11.2016 nebo vyčerpání zásob. Akci lze využít u každého smluvního prodejce Plustelky, který nové zařízení i zaregistruje a aktivuje pro nabídku Plustelka Štandard. Zákazník získá jako extra bonus navíc jeden měsíc příjmu programů.

Pořiďte si Plustelku nyní a ušetříte
▲ Pořiďte si Plustelku nyní a ušetříte

Pro stávající klienty připravil operátor Plustelky speciální soutěž. Každý klient, který bude mít k 31.10.2016 uhrazený alespoň 1 měsíc placeného balíčku Plustelka Štandard, bude automaticky zařazen do slosování o atraktivní ceny. Hlavní cenou bude 43 palcový televizor LG s podporou DVB-T2/S2/C a formátu HEVC, CI+ slotem, USB, Wi-Fi a HbbTV. Druhou až šestou cenou je roční předplatné Plustelka Štandard.





Reklama




Vybrané články