Quantcast

HBO expandovalo do Španělska

| redakce | tisk

Známá značka prémiových filmových kanálů HBO je nyní přítomna ve Španělsku. HBO España začala poskytovat své služby španělským zákazníkům jako streamovací službu. Zájemci mohou sledovat všechny populární a oceňované seriály HBO.

HBO España přináší také filmy, dokumentární filmy a rodinný obsah od provozovatelů stanic Disney a Nickelodeon.

Služba HBO España je nabízena ve formě SVOD a je poskytována zákazníkům přímo z webu hboespana.com.

Abonenti HBO España mohou sledovat všechny série populárního původního obsahu HBO na různých zařízeních, včetně PC, Mac, tabletech a mobilních zařízeních (iOS a Android), stejně tak na Apple TV a Google Chromecast.

HBO España přináší abonentům přístup k více než 3 tisícům hodin původních seriálů HBO jako jsou "Game of Thrones" (Hra o trůny), "Westworld", "Veep" (Viceprezident(ka)) a "Silicon Valley", populární klasické seriály jako "Sex and the City" (Sex ve městě), "The Sopranos" (Rodina Sopránů) a "The Wire" (The Wire - Špína Baltimoru) a další.

Každý nový zákazník si může službu vyzkoušet na jeden měsíc zdarma, pak je služba zpoplatněna (7,99 eur měsíčně). HBO umožňuje abonentům ve Španělsku si zaregistrovat pět různých zařízení a ve stejný čas mohou být z jednoho uživatelského účtu přehrávány dva streamy.

zdroj: Advanced television





Reklama




Vybrané články