Quantcast

JOJ Family přinese i zahraničí filmy a seriály

| redakce | tiskobrázek k článku: JOJ Family přinese i zahraničí filmy a seriály

Nová komerční televize JOJ Family, která od září se vysílá na území České republiky, postupně obohacuje programové schéma o další pořady. O první etapě, kdy českým divákům přinesla vlastní seriálovou produkci, magazíny i show světového formátu Česko Slovensko má talent, přišla na řadu etapa druhá.

Ve druhé fázi JOJ Family rozšířila program o staré české a česko-slovenské seriály a filmy natočené před rokem 1989.

Začátkem ledna 2017 vstoupí JOJ Family do další etapy svého rozvoje a divákům přinese i akviziční tituly. Začátkem ledna to bude německý rodinný seriál Dr. Stefan Frank, který byl natáčen v letech 1995 až 2001. Fanoušci akčních krimi seriálů potěší německý seriál Klaun (1998 až 2001).

Z filmů se ve vysílání JOJ Family objeví kanadský akční sci-fi thriller z roku 2011 Srážka planet.

JOJ Family bude i začátkem příštího roku pokračovat s českými seriálovými legendami. Na diváky čekají Plechová kavalérie (1979), Třetí patro (1985) a novější produkci zastupuje seriál Hotel Herbich (1999).

Kanál JOJ Family je volně dostupný program v celoplošném DVB-T multiplexu 4, dále je program poskytován u některých kabelových operátorů a také v nabídkách satelitních platforem (Skylink, freeSAT, Nová Digi TV CZ).





Reklama




Vybrané články