Quantcast

Mňam TV opět dostupná na klasickou anténu

| redakce | tisk

Televizní stanice Mňam TV se dnes vrátila na klasickou pozemní anténu. Vysílání ale mohou sledovat jen vybrané domácnosti, které jsou v dosahu signálu některého z vysílačů regionálních multiplexů.

Testovací pozice Mňam TV se objevila 1.6.2017 u regionálních multiplexech RS4 na K46 (Praha a okolí), RS17 na K37 (Plzeň a okolí) a RS2 na K59 (vysílače Bruntál, Hrabyně, Klimkovice, Krnov, Malá Morávka a Rýmařov). Na zmíněné pozici Mňam TV se dnes rozjelo pravidelné vysílání.

Mňam TV opět dostupná na klasickou anténu
▲ Mňam TV opět dostupná na klasickou anténu

Mňam TV začínala v nadregionálním DVB-T multiplexu RS8, později se přesunula do celoplošného multiplexu 4. Nakonec se provozovatel rozhodl ukončit pozemní distribuci a zaměřit se na jiné platformy - satelitní a kabelové.

Mňam TV je jedním z projektů společnosti S&P Broadcasting. Vedle gastronomické Mňam TV provozuje také zvířecí kanál Mňau TV. Dále provozovatel chystá spuštění zpravodajské televize z24, která již testuje ve výše uvedených regionálních multiplexech. Na televizním trhu by se měly objevit ještě další tématické kanály - Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV. Pro první z nich již provozovatel natáčí první pořady.





Reklama




Vybrané články