Quantcast

Prima COOL uvede další Žlutý maraton Simpsonových

| redakce | tisk

Již tuto sobotu 1.července ve 20.00 přinese Prima COOL další žlutý maraton šesti dílů Simpsonových z premiérové 28. řady. Tomu budou od 18.00 předcházet 4 starší epizody. Diváci se mají na co těšit. Nejoblíbenější nejhorší rodinka na světě za to dá ruku do ohně.

Simpsonovi se dočkali rekordní 28. řady, která znovu překračuje všechny hranice. Homer, Marge, Bart, Líza, Maggie a děda Simpson vyrazí na socialistickou Kubu a po divokém víkendu v Havaně se jim vůbec nechce zpátky domů. Homer objeví aplikaci, která mu zjednoduší život, a tvrdě zaplatí za pár chvilek v kůži pana Burnse. Marge se nečekaně sblíží se Smithersem. Maggie přežije děsivou noční můru, ve které na severním pólu potkává Santu Clause, Yettiho a legendárního hokejistu Wayna Gretzkyho. A v prvním dvoj dílu v historii seriálu Simpsonovi parodují Velkého Gatsbyho - za účasti rapperů jako Snoop Dogg, RZA a Common. Žlutý maraton dalších šesti dílů Simpsonových vám prostě vytře zrak!

Prima COOL uvede další Žlutý maraton Simpsonových
▲ Prima COOL uvede další Žlutý maraton Simpsonových

Simpsonovi běží už 28 let. Nejdéle vysílaného animovaného seriálu, který je zároveň nejdéle vysílaným sitkomem, se jen tak nezbavíme. Už teď je jisté, že se Simpsonovi dočkají 29. a 30. řady.

Dokonce i po 28 letech v éteru můžou Simpsonovi zažít něco, co tady ještě nebylo: první dvoj díl v historii seriálu! Velký Phatsby je parodií na slavného Velkého Gatsbyho, kterého můžete znát jako klasický román Francise Scotta Fitzgeralda, starší filmovou adaptaci s Robertem Redfordem nebo pestrobarevnou podívanou s Leonardem DiCapriem. Prima odvysílá 11. a 12. díl pod českým názvem Velký Phatsby - Zrada a Velký Phatsby - Pomsta.

Sedmý díl Divoký víkend na Havaně se vysílal v Americe krátce po amerických prezidentských volbách, proto je prošpikovaný narážkami na vítězství Donalda Trumpa.
V osmé epizodě se objevuje oblíbený hráč amerického fotbalu Matt Leinart.
V desátém dílu se objevuje legendární hokejista Wayne Gretzky.

V dvojepizodě Velký Phatsby se objevují rappeři Snoop Dogg, RZA a Common a bývalý profesionální basketbalista Charles Barkley.

V českém znění má Líza novou dabérku. Stala se jí Ivanka Korolová, která namluvila mimo jiné Alici Cullenovou ve filmové Twilight sáze. V roli Lízy vystřídala zesnulou Helenu Štáchovou.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články