Quantcast

AXN uvede seriálové drama Nezvěstná z prostředí FBI

| redakce | tisk

Originální televizní seriál Nezvěstná od Sony Pictures Television, v hlavní roli se Stanou Katicovou, bude mít premiéru již tento podzim na stanici AXN. Seriál natáčený v Evropě se v červnu stal zahajovacím snímkem 57. ročníku Mezinárodního televizního festivalu v Monte Carlu a podle prestižního amerického filmového magazínu Variety je netrpělivě očekávanou novinkou.

Seriál vypráví příběh o agentce FBI Emily Byrneové (Stana Katicová), která se během stíhání jednoho z nejznámějších sériových vrahů v Bostonu beze stopy ztratí a je prohlášena za mrtvou. O šest let později je napůl mrtvá a se ztrátou paměti nalezena v chatrči kdesi v lesích. Po návratu domů zjistí, že její manžel (Patrick Heusinger) se znovu oženil a jejího syna vychovává jiná žena. K tomu má navíc drobný problém - je nyní podezřelá ze série vražd.

AXN uvede seriálové drama Nezvěstná z prostředí FBI
▲ AXN uvede seriálové drama Nezvěstná z prostředí FBI

„Přečetla jsem si scénář a charakter hlavní hrdinky mě nadchl. Je to velice silná ženská postava, která se ocitne v neobvyklé situaci. Cesta za přežitím se mi od začátku velice zamlouvala,“ řekla Stana Katicová na letošním Mezinárodním televizním festivalu v Monte Carlu, kde měl seriál svoji světovou premiéru.

Kanadsko-americká herečka Stana Katicová má srbochorvatské kořeny a nejvíce se proslavila svou rolí v seriálu Castle na zabití. Zahrála si také ve filmu James Bond: Quantum of Solace a objevila se v celé řadě seriálů a filmů, včetně seriálu 24 hodin. V roce 2011 navštívila Českou republiku, kde na zlínském filmovém festivalu představila svůj film Jen pro zamilované a kde také byla hlavní hvězdou a členkou poroty.

Seriál Nezvěstná bude vysílat výhradně kanál AXN a bude mít 10 dílů. V dalších rolích jsou obsazeni Ralph Ineson (Hra o trůny, Harry Potter), který hraje speciálního agenta Adama Radforda. Roli Nicka Duranda, manžela Emily, který je rozpolcený city ke své bývalé ženě a k nové lásce, ztvárnil Patrick Heusinger.

Tento intenzivní thriller nabízí skvělý mix dramatu a kriminálky, takže přinese rozhodně velké osvěžení pro žánr televizního kriminálního dramatu.

Mezinárodní teaser.

Ochutnávku Stany Katicové v roli agentky FBI Emily Byrneové si můžete dopřát v prvním 35vteřinovém teaseru.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články