Quantcast

Sky Italia spustí v říjnu další nové kanály

| redakce | tisk

Italská pay-tv platforma Sky Italia připravuje další televizní kanály. Po Discovery Real Time, který odstartoval 1.10.2005, spustil včera program Sky Vivo. Z novinek Sky Italia to nebude všechno. V dohledné době odstartuje AXN a Fox Crime. Stávající kanál Sailing Channel nabízí provozovatel od 1.10. zdarma všem zákazníkům, kteří si objednají programový balík Sport.

Včera večer odstartoval v paketu Sky Italia program Sky Vivo. Program se vysílá na EPG kanále č.109 (Hot Bird, 13°E, freq. 12,054 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, CA Videoguard). Sky Vivo nabízí různé zábavné programy a pořady s prvky reality show.

Koncem měsíce - 29.10.2005 se na EPG kanále č.134 paketu Sky Italia objeví stanice AXN. Jde o program Sony Pictures Entertainment Company, který se mj. vysílá i ve střední Evropě (v Česku, na Slovensku, v Maďarsku) a dalších zemích. AXN může sledovat 98 milionů diváků v 50 zemích světa od Ameriky po Japonsko, Evropu až po Asii. AXN přináší akční a dobrodružné seriály a filmy.

V poslední říjnový den odstartuje v paketu Sky Italia kanál Fox Crime. Jde o stanici, která bude věnovaná kriminálním filmům a seriálům (parabola.cz již referovala).

K 1.listopadu 2005 se zároveň počítá s vyšší cenou předplatného. Základní nabídka má být dražší o 2 eura. Provozovatel toto nepopulární opatření odůvodňuje startem nových programů.

zdroj: digital-sat.it





Reklama




Vybrané články