Quantcast

Telekom Srbija: Satelitní televize za zaváděcí ceny

| redakce | tisk

Srbský telekomunikační operátor Telekom Srbija začal nabízet svoji satelitní televizi z družice Astra 3B na pozici 23,5°E. Novou DTH službu poskytuje v Srbsku pod názvem m:SAT TV.

Zajímavostí na této platformě jsou zavádějící ceny televizních balíčků, o kterých se může mnohdy českým a slovenským divákům jen zdát.

m:SAT TV poskytuje tři programové balíčky, které se liší počtem stanic. Nejnižší balíček Start s více než 60 televizními programy (včetně osmi v HD rozlišení) pořídí zájemce za 799 dinárů měsíčně, tj. cca 176 Kč měsíčně.

Balíček Plus nabízí 120 televizních programů, včetně 18 HD stanic za 1399 dinárů měsíčně (tj. cca 308 Kč).

Nejvyšší balíček Max přináší přes 130 televizních programů, včetně 23 HD kanálů za 1999 dinárů měsíčně (tj. cca 440 Kč).

Zajímavé nejsou běžné ceny ale ty zaváděcí. Všechny tři balíčky - tj. Start, Plus a Max operátor v rámci promo akce nabízí za pouhý 1 dinár, tj. cca 22 haléřů měsíčně. Zavádějící cena platí prvních pět měsíců a platí jen pro uzavření smlouvy na dobu 24 měsíců. Vedle toho mohou všichni zákazníci sledovat první tři měsíce kompletní nabídku m:SAT TV, tedy nabídku balíčku Max, včetně balíčků s prémiovými kanály jako HBO, Cinemax a erotickými programy. Akční ceny platí do konce června 2019.

Telekom Srbija nabízí další zvýhodněné ceny m:SAT TV pro zákazníky se smlouvou na dva roky. Instalace DTH služby stojí pouhý jeden dinár (bez smlouvy 4499 dinárů).

Společnost Telekom Srbija bude nabízet svoji DTH službu vedle Srbska také na území Bosny a Hercegoviny a Černé Hory. Pro potřeby DTH platformy si u lucemburského satelitního operátora SES (Astra) objednala 4 transpondéry na satelitu Astra 3B (23,5°E). Stejnou družici využívá také česko-slovenská platforma Skylink se kterou může v budoucnu spolupracovat v oblasti simulcryptu programů.

Telekom Srbija si pro satelitní televizi m:SAT TV vybrala kryptovací systémem Conax.





Reklama




Vybrané články