Quantcast

Lepší TV přidala do nabídky rádia z celého světa

| redakce | tisk

OTT platforma Lepší TV jako první v České republice nabízí svým abonentům přístup k téměř 20 tisícím rozhlasových stanic z celého světa přímo v aplikaci Lepší.TV. Novinku si mohou vyzkoušet zájemci bez ohledu na to, zda mají předplacenou službu či nikoliv.

Aplikace nabízí obrovské možnosti filtrování od desítek nejrůznějších žánrů, přes jazyky až po země, ve kterých se stanice vysílá. Posluchač si tak může zvolit třeba anglické rockové stanice a u svých oblíbených písniček trénovat zároveň i znalost jazyka. Když navíc najde stanici, která ho opravdu baví, může pomocí vypsaných filtrů jednoduše najít nespočet podobných. A proto i lidé, kteří doposud znali jen hrstku českých stanic, mohou nyní prozkoumat zcela nový vesmír rádií ze všech koutů světa.

Rádia v Lepší TV
▲ Rádia v Lepší TV

Pro zjednodušení lze také jakékoliv stanice vložit do sekce oblíbené a samozřejmostí je rovněž možnost vyhledávání a výpis posledních spuštěných stanic. Poslední funkcí je pak nastavení vypnutí rádia za zvolenou dobu.

Prostředí rádia je intuitivní, jednoduché a funguje ve všech podporovaných zařízeních, tedy v počítači, na mobilu a tabletu, ve Smart TV nebo na Lepší.TV boxu.

Sledování televize vždy bylo a vždy bude to, proč jsme Lepší.TV před dvěma a půl lety spustili, ale jsou situace, kdy je rádio jednoduše tou lepší volbou. A právě proto jsme se rozhodli vytvořit a implementovat rádio přímo do samotné služby. Nyní má uživatel své oblíbené rádiové stanice na dosah jednoho kliknutí a navíc v prostředí, které již zná a je mu blízké. Jsme přesvědčeni, že tímto přídavkem uděláme radost mnoha uživatelům,“ říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.





Reklama




Vybrané články