Quantcast

V divočině s Bearem Gryllsem na Nat Geo

| redakce | tisk

Světoznámý cestovatel a odborník na přežití v přírodě Bear Grylls se spojil s několika populárními osobnostmi dneška a pozval je na nezapomenutelné putování divokými kraji. Seriálový hit V divočině s Bearem Gryllsem nabídne divákům National Geographic již od 23. ledna spoustu napětí, akce, kaskadérských kousků i velmi osobních momentů.

Deset populárních osobností se s Bearem vydá až za hranici svých fyzických možností. Civilizaci nechají daleko za zády, jejich cílem jsou extrémní přírodní oblasti.

Náš tým si nesmírně cení, že National Geographic uvede pátou řadu cyklu V divočině s Bearem Gryllsem,“ říká ústřední hvězda a tvůrce seriálu. „Jsem nesmírně hrdý na to, že i těm nejznámějším hollywoodským celebritám dokáži připravit převratný zážitek. Taková je divočina. Velmi často nás přivádí až na hranici našich možností, ale pak naši odvahu a odhodlání odmění takovou krásou a pýchou, jaké si za peníze nekoupíte.“

V divočině s Bearem Gryllsem na Nat Geo
▲ V divočině s Bearem Gryllsem na Nat Geo

Mezi hosty, kteří se vzdají světel ramp a velkoměsta, uvidíme například držitelku Oscara, herečku Brie Larsonovou. Tato představitelka titulní role kapitánky Marvel z kultovní komiksové sci-fi uprchne před hollywoodskými paparazzi přímo do spleti mangrovových bažin. Z helikoptéry skočí do vody plné žraloků a své filmové nadlidské schopnosti podrobí nečekané zkoušce. Obdobně i herec a tanečník Channing Tatum opustí pohodlí civilizace a znovu po několika letech se podrobí Gryllsově zkoušce, tentokrát ještě náročnější.

Celkem se diváci mohou těšit na tyto hvězdy:

- Alex Honnold - profesionální horolezec a první člověk, který zcela sám a bez jištění, tedy stylem free solo, překonal čelní stěnu El Capitan v Yosemitském národním parku, vysokou více než 900 metrů
- Armie Hammer - herec nominovaný mj. na Zlatý glóbus (Dej mi své jméno, On the Basis of Sex, The Social Network)
- Brie Larsonová - herečka a držitelka Oscara (Captain Marvel, Pokoj, Unicon Store)
- Bobby Bones - americká hvězda éteru, moderátor The Bobby Bones Show a vítěz 27. řady americké obdoby StarDance
- Cara Delevingneová - světoznámá modelka a herečka (Valerian a město tisíce planet, Sebevražedný oddíl, Papírová města)
- Channing Tatum - známý herec a tanečník (Hon na lišku, 21 Jump Street, Bez kalhot)
- Dave Bautista - akční hvězda a bývalý profesionální wrestler (Avengers: Endgame, Spolujízda, Strážci Galaxie)
- Joel McHale - herec, komik a moderátor (Zpátky do školy, Santa Clara Diet, The Soup)
- Rob Riggle - herec a komik (Night School, Ski Master Academy, 21 Jump Street)
- Zachary Quinto - herec nominovaný na cenu Emmy (American Horror Story, Star Trek: Do neznáma, Nosferatu)

Spolu s nimi se podíváme do nejrůznějších koutů USA i celého světa. V Panamě navštívíme mangrovové porosty, v nichž se to jen hemží krokodýly, na Sardinii se zase potopíme do podvodních jeskyní a na Islandu navštívíme jeden z největších ledovců. Chybět nebude ani spalující žár pouštního kaňonu v Arizoně. Bude nutné se postavit vlastnímu strachu a nezaleknout se ani divokých zvířat, ani padajícího kamení a dalších nástrah divočiny.

Jakmile budou naši hrdinové vysazeni uprostřed odlehlých oblastí, musí se spolehnout na svou intuici, zálesácké techniky, sílu a odvahu.

Autory cyklu V divočině s Bearem Gryllsem jsou Bear Grylls a Delbert Shoopman. Seriál vzniká v produkci Electus, Propagate Company a Bear Grylls Ventures. Výkonnými producenty jsou vedle Beara Gryllse také Chris Grant, Drew Buckley, Ben Silverman, Howard Owens, Liz Schulzeová, Rob Buchta a Delbert Shoopman. Za National Geographic se produkčně podílel Bengt Anderson.

zdroj: Nat Geo





Reklama




Vybrané články