Quantcast

Skylink: Volně vysílané Viasat Explore a Minimax

| redakce | tisk

I na pátý měsíci letošního roku připravil operátor satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, volné vysílání vybraných placených programů. Od úterý 5.5. až do úterý 2.6.2020 jsou pro všechny zákazníky Skylinku dostupné dva programy - dokumentární Viasat Explore a dětský kanál Minimax.

Z dokumentárních programů bude pro všechny klienty dostupný kanál Viasat Explore. V sérii Obrovské stavitelské chyby ukáží, proč se zbrusu nový most náhle a tragicky zhroutil, jak vrtání ropy spustilo největší vodní vír, jaký kdy v USA viděli a která berlínská památka skrývala smrtící vadu designu. S další řadou Říčních monster sledujte extrémního rybáře Jeremyho Wadea na jeho lovu smrtících ryb na různých místech, včetně Bolívie, Ukrajiny, Kolumbie a Islandu.

Skylink (foto: M7 Group)
▲ Skylink (foto: M7 Group)

Druhým programem je dětský Minimax s oblíbenými hrdiny. Již od 4. května se mohou děti užít první sérii seriálu Mimi šéf: zpátky ve hře, v níž se za pomoci staršího bratra Tima prodírá firemní džunglí BabyCorp a snaží se dosáhnout něčeho, co je kolikrát nemožné i pro dospělé: rovnováhy mezi prací a soukromím.

technické parametry - Viasat Explore:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, pilot ON

technické parametry - Minimax:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 11,973 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, pilot OFF





Reklama




Vybrané články