Quantcast

Hudební televize Channel U se vrátí 13. listopadu

| redakce | tisk

Dobrá zpráva pro hudební fanoušky. Britská stanice Channel U, zaměřená na grime a rap, plánuje obnovit svůj provoz 13. listopadu letošního roku spolu s propagací filmu a soundtracku "Against All Odds".

Program Channel U se má objevit v satelitní platformě Sky UK (pozice EPG číslo 385), v síti Virgin Media a také v pozemní televizi Freeview (určitě pro diváky v Manchesteru). Je možné, že satelitní signál programu bude šířen nekódovaně ( FTA) ze satelitu Astra na pozici 28,2°E.

Vysílání stanice Channel U bylo spuštěno v roce 2003, ale později bylo transformováno v Channel AKA. Program se zaměřil na britskou grime scén a poskytl platformu takovým interpretům jako Giggs či Wretch 32, kteří začali tvořit hudbu. Nakonec byl projekt ukončen na konci května 2018 a divákům byla nabídnuta nová stanice Massive R&B (kanál zaměřený na hudbu r&b).

Nová verze Channel U má obsahovat výběr klipů ze staré školy a klasické pořady, stejně tak vůbec první grime film v historii "Against All Odds", který přibližuje vývoj grime ve Velké Británii.

zdroj: satkurier.pl + bbc.com





Reklama




Vybrané články